Löytö!

Löydön Kartano on historiallinen, 1860-luvulla rakennettu kartano Ristiinassa. Kartanossa on sen historian aikana asunut paikkakunnan kuuluisuuksia, jotka ovat matkustelleet ympäri Eurooppaa ja juhlineet Pietarin hovissa. Kartanon seinät ovat nähneet sotilaallisia isäntiä, temperamenttisia rouvia, ahkeria emäntiä, taiteilijoita, kihlajaisia, häitä ja hautajaisia.

Palvelemme vieraitamme ympärivuotisesti tilauksesta. Juhlatiloissamme on noin 100 asiakaspaikkaa ja kesällä kartanon puutarha kutsuu nauttimaan kauniista maalaismaisemasta.

Järjestämme ihanat, toiveidenne mukaiset, kartanohäät, perhejuhlanne, merkkipäivät, ja muistotilaisuudet yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Kartanomme on Mikkelissä, vain 15 km tai 15 min keskustasta.

Tarjoamme lähiruokaa ja kahvia noutopöydästä sekä järjestämme ajanmukaiset kokouspalvelut ja yritystilaisuudet. Kartanon ravintolassa on A-oikeudet. Voit vuokrata meiltä myös tanssilavan käyttöösi hääjuhlan päätteeksi jossa juhlat jatkuvat omatoimisesti.

Järjestämme muistotilaisuuksia Kartanolla, Ristiinassa Valon Salissa, sekä Mikkelin Seurakunnnan tiloissa tarjousten mukaan.

Kartanomme sijainti Lappeenranta-Mikkeli -valtatien läheisyydessä tarjoaa oivallisen pysähdyspaikan retkiseurueille.

Kartanon yläkerrassa on neljä huonetta, jossa voi majoittua. Muita majoitustiloja ovat rantamökki, pihamökit ja aitta, sekä karavaanarialue. Lisäksi ranta-alueelle ovat valmistuneet uudet ylpeytemme: Lomatalot Villa Elisabet ja Villa Urho.

Mikäli suunnittelet hääjuhlaa tai merkkipäiväjuhlaa, tule tutustumaan Löydön Kartanoon. Kaunis juhlasalimme luo hienot puitteet elämäsi juhliin.

Tervetuloa Löytöön!

galleria nappi

Kalenteri

Huhtikuu 2020
ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ajankohtaista

Löydön Kartanon joululounas

Löydön Kartanon joulupöytä on perinteiseen tapaan katettuna marras joulukuussa! Joulumenu on suunniteltu ryhmille (n. 20 hlö) tilauksesta.

Perjantaina 20.12. katamme Koko Wäen Joululounaan kello 11-15 välisenä aikana. Tervetuloa!

Paikkavaraukset ja tiedustelut puh. 0400-325 440 / Aila Alanko tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

LÖYDÖN KARTANON JOULUPÖYTÄ 2019

Graavilohta tillihunnulla

Silliä kartanon tapaan

Katkarapu-kananmunasalaatti

Paahdetut punajuurilohkot ja vuohenjuustoa

Pehtoorskan kanasalaattia

Mamman maalaispateeta ja puolukkasurvosta

Lyytin Sienisalaattia

Salaattikimara ja salaatinkastiketta

Keitetyt perunat

Perinteistä joulukinkkua, sinappia

Wanhan ajan karjalanpaistia

Porkkanalaatikkoa ja Lanttulaatikkoa

 

Leipälajitelma, voita, ruokajuomana vesi sekä Kahvia, teetä ja pieni makea

Hinta 25 eur/henkilö, lapset alle 12 v puoleen hintaan.

Menu on laktoositon ja gluteiiniton, (glut. kahvileipä pyydettäessä)